nalle gossedjur lavendelkudde kudde lavendel hälsokost örter hälsokost nalle lavendelkudde gossedjur kudde lavendel hälsokost örter nalle gossedjur lavendelkudde hälsokost kudde lavendel hälsokost örter

Kudde med lavendel - handgjord i Sverige

Vi är stolta över våra lavendelkuddar - handgjorda i Sverige!

Handgjorda nallar och kuddar med äkta lavendel! De innehåller en generös mängd, torkade lavendelblommor och så fort den ljuvliga doften avtar, är det bara att krama nallen och känna hur aromerna från lavendel sipprar ut igen.  Varje nalle och kudde är omsorgsfullt handgjord i Sverige. 

Lavendelblomman är välkänd inom naturmedicin och av hälsoförespråkare världen över. Aromerna från lavendel har visat sig dämpa ångest, depression och förbättra sömnen. Så när helst du känner för det; krama nallen så doften sprider sig och känn den lugnande effekten och den ljuvligt behagliga doften ge sinnesro. Varför inte ta några extra sniffar på nallen före det är dags att sova? Ett utmärkt sätt att komma till ro på kvällen. 

 

Produktinformation:

Bredd: 7 cm

Lägd: 16 cm

Tjocklek: 4 cm

Material: Bomullstyg, med stoppning och torkade lavendelblommor.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
vb-lav-kudde


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Andra har även köpt
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Handla
Information